[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: mark  
Форум » Жизнь » Деятельность » Живи! Дістро
Живи! Дістро
ЯрДата: Понедельник, 17.03.2008, 13:17 | Сообщение # 1
6 стадия
Группа: Пользователи
Сообщений: 183
Награды: 0
Репутация: 2
Статус: Offline
Наявний каталог:

ЖИВИ! ДIСТРО:
 
Каталог – Березень 2008 (14.03.08)
 
      Привіт! Ти попав (-ла) на сторінку «Живи! Дістро», все, що ти тут побачиш –ти можеш дуже легко і дешево(?) придбати. Для цього треба зовсім небагато-просто трішки сміливості та поменше закомплексованості. І тільки не бійся! Тут тебе ніхто не надурить! Просто вибирай все, що тобі потрібно - пиши  на і-мейл (або простий паперовий лист) назви тих речей, які тебе зацікавили (або СМС-ку на мобілку) - і я  пишу тобі скільки це все разом (з пошт. витратами) коштує. Увага! :

ВСІ ЦІНИ ВКАЗАНІ БЕЗ ВРАХУВАННЯ ПОШТОВИХ ПОСЛУГ!!!

      Як замовити (та контакти) - дивись в кінці сторінки. 
       Для того, щоб постійно бути в курсі поповнень на дістро, отримувати всякі інші гарні новини і цікавинки, і знати чи працює ДІСТРО чи ні - напиши будь-ласка пустий лист (е-мейл) з темою листа ПІДПИСКА на truemen@mail.ru  
Якщо хочеш допомогти нам з дістро (особливо, якщо ти з Житомира) – зв'яжись з нами!
До кожного замовлення безкоштовно додаються різні наклейки, листівки і таке інше.
Оновлення та розсилання інфо на e-mail’и щодо нових надходжень в дістро – в перших числах кожного місяця (ну… це не завжди виходить робити вчасно ).

Нові надходження виділені червоним кольором.

Каталог:
 
AUDIO CD:

ШОУ ТРУМЕНА – „Вставай І Бийся!” (Mira Voice) - (панк-н-ролл, Україна) – другий альбом ШТ, записаний в жовтні 2007, 9 нових пісень енергійного і мелодійного панк-н-роллу, включаючи кавер-версію групи „Blur”, кольоровий/чорно-білий глянцевий буклет на 12 сторінок зі всіма текстами та коментами на укр-й та англійській, заводський CD з кольоровою накаткою - 18 грн. (без пошти) / 20 грн (включаючи пошту)

ВИТАМИН РОСТА/ THE SHOCKERS (Карма Мира/Beard Boy) — по 4 пісні мелодійного панк-року від кожного гурту + по одному відео. Для ветеранів Витамин Роста з Татарстану — це остання робота. Кольорова вкладка з текстами та фото — 18 грн.

ПАРТиЯ – Детство (FCD Zumado/Primitive) – другий альбом ПАРТиИ з Мінська. 8 стр.буклет. з текстами, перекладами, поясненнями, фото, контактами – 7 грн.

AUDIO CD-R:

HUMAN ERROR – “Torture Culture” – міні-альбом (4 пісні) угорської краст-групи, яка вже не раз заїжджала в Україну, касетна вкладка з текстами на угорській та англ. + наклейка – 3 грн.

NO REST – “Todos Os Disfarces” (Sad Eyes) – 13 пісень бразильської хардкор-групи. 6 стр. Буклет включає в себе гарні переклади текстів на російській, фото, контакти – 6 грн.

SOLITARY NEGLECT – „Band’s History” (Primitive/Kalczoz) – посмертна дискографія бостонських хк-панків. 6 стр. Буклет включає історію групи та фото, контакти – 6 грн.

TROMPKA POMPKA – “Czarna Gwiazda”+”Punk-Punk! To Ja!” (Primitive) – 2 альбоми Trompka Pompka на одному СD-R. Російські переклади пісень, фото, контакти – 6 грн.

SC – “Saliam Aleikum” (bootleg) – експериментальний литовський хардкор – 3 грн. (www.hardcore.lt/sc )

SC – “Zmones, hardcoras, dievas ir us” (bootleg) – (www.hardcore.lt/sc ) - експериментальний литовський хардкор – 3 грн.

STEP ON IT – Street Folklore (+ Demo) - швидкий краст-хк, 23 пісні, включаючи кавери Citizens Arrest та Government Issue, касетна вкладка – 3 грн.

ВЫТРИ АНУС! – „Испытывание Говна Из Жопы” (Sad Eyes Distro Release) – супер-альбом фрік-панків з Білорусії, прекрасні смішні тексти і нестандартний мелодійний панк-хардкор, кольорова вкладка – 6 грн.
v/a “ДЫХАЙЦЕ ВОЛЬНА” (Dr. Animal) - ПАРТИЯ, R.D.S., ЛЯМАНТ, МНЕНИЕ DOWN@, DISSENT, JUR.BY, ОБЬЕКТ, РАДИОАКТИВНЫЕ ОТХОДЫ, CONTRA LA CONTRA, MUSHROOM PEOPLE, PICHISMO) – збірка білоруського diy-панк/хк/ска, глянцева обкладинка з контактами груп – 6 грн.
ПАРТиЯ  - “Панк - Моя Жизнь” (Primitive Distro) (швидкий панк/грандж, Білорусія) – 5 грн.

 
ЯрДата: Понедельник, 17.03.2008, 13:19 | Сообщение # 2
6 стадия
Группа: Пользователи
Сообщений: 183
Награды: 0
Репутация: 2
Статус: Offline
«ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ DIY рок-фест «В Сраку Громадську Думку – 20.05.2006» (Sraka Records) - диск до фесту «В Сраку Громадську Думку» в м. Хмельницькому 20 травня 2006 року – Resnullius, Avrora 6542, Шоу Трумена, ВСГД і т.д. + тексти, статті, фото, інфо і т.д. – 4 грн.

ШОУ ТРУМЕНА – “Чорнобильське Покоління” (diy) - (панк-н-ролл, Україна) (альбом 2003-го року, 13 пісень, тексти на вкладці) (www.truemens.narod.ru) – 3 грн.

ЖУРНАЛИ/ZINES:

SUCK OUT #1 (Україна, Житомир, А5/20 стр.) - автостопом в Мінськ, Шоу Трумена, Dr. Green, вегетаріанство і т.д. – 2,50 грн.

FARFOR #1 (Україна, Житомир, А5/40) – інтерв’ю з Zimbabwe (LT), Цирроз МК (UA), Total Mess (LT)+McDonalds, Жадан, вегетаріанство, ТВ-пірати „Piqueteros”, торгівля укр-ю зброєю – 3,50 грн.

ФАРФОР №4 (А5/48 стр.) – Tryznas Kefiras zine, Ничего Хорошего, 119 у.е., Взрывая границы, When The Weather Fix Up, Love, Kisses and Hugs Rex, тур Question, No Borders Camp, колонки – 5 грн.

ОDIYСЯ! №3 (Мінськ, Білор.) (2003)(А5/52) - (Solitary Neglect, Trompka Pompka, Nothing To Lose, сцена Дятлово, новини, колпачки, канци, разМИШления, комікси, флаєри і т.д.) – 5 грн. (!остання копія!)

ОDIYСЯ! №4 (Мінськ, Білор.) (2004) (А5/32) - (новини, Paul L. Moore (панк в тюрмі), Dezinfekce, сцена Литви, канци на Алясці, подорож по польським сквотам,ї разМИШления,комікси, флаєри і т.д.) - 3грн. (2 останні копії!)

ПСИХИАТРИЯ №1 (Україна, Львів, А5/4)  – “Скінхед Теж Людина – Може Бути Педерастом” – 50коп.

Б-Р-Р №4 (Білор., Гродно, А5/18) – Kalashnikov, Riot G-r-r-r-l, як робити нашивки, сквот De Centrum, колонки, откос від армії і т.д. – 3 грн.

GO VEGETARIAN! (брошурка) (Росія, Калінінград, А5/24) – все про вегетаріанство – 3 грн.

DEFECT IN INDUSTRY # 11 - (осінь 2005) (А5/дохуя ) (Білорусія) – МП3 проти касет і вінілів, колонки, статті, огляд панк\хк сцени Турції, Алкоголь і Анархія від Crimethinc, турне Лямант по Естонії, Росії і Білорусії, листи, інт-ю  з: Malignant Tumour, Oi Polloi,  Funeral Shock, Distress, Human Power, Avskum, Svinokop –  5 грн.

ФAK FOOD#2 – (осінь 2005) (А5/52) – дискусія по прямій дії в Росії, straight edge лікбез, нафтопровід, Бакунін, diy, право на смерть, Abduktio, Двигатель Революции, як зробити кіноклуб, food not bombs, See You In Hell, No Heads – 5 грн.

MPEG4 VIDEO CD-R:

American Hardcore Movie - народження, розвиток і падіння американського хардкору, на російській мові – 3 грн.

Animal Liberation Front – (англ.) фото, інфо, відео з акцій рос-го та міжнародного ALF – 3 грн.

Боулінг Для Колумбіни – (рос.) (реж.: Майкл Мур) – в фільмі досліджується проблема володіня зброєю в сучасному американському суспільстві на фоні культивування страху – 3 грн.

Дорога До Гуантанамо – (рос.) (Revolution Films Prod.) – розповідь про подорож чотирьох друзів з Великої Британії до Афганістану періоду бомбування його США – 3 грн.

Вместе – (худ-й фільм)(переклад на рос. мову) (Швеція) (реж. Лукас Мудісон) – жінка пішла від чоловіка в хіпповську комуну, потім все ж вона мириться з чоловіком, але піти з комуни вона вже не може. Комедія. = 3 грн.

ОУН-УПА (док-й фільм) (2 диска) – док-й фільм-розповідь ветеранів УПА та радянської армії записаний з телеканалу Інтер – 6 грн.

Стань Вегетаріанцем – (рос.) – диск, який роздавався в Києві на вегетаріанській акції біля м’ясного ринку (звіт шукай на www.zaraz.org ). На ньому: відео про укр. та міжнародний рух вегетаріанців, історію, основні засади цього руху, малюнки, статті, корисні посилання – прекрасний, на мою думку, диск, для пропаганди вегетаріанства – 3 грн.

Армейские Будни – (рос. мова) (киностудия сиб. военокруга)  - збірка з 5-6 фільмів хвилин по 20-40 про дисбат, дідівщину, самогубства, насилля в армії, знятий в профілактичних цілях для новобранців, але викликає страшну реакцію…Важкий фільм = 3 грн.

 
ЯрДата: Понедельник, 17.03.2008, 13:19 | Сообщение # 3
6 стадия
Группа: Пользователи
Сообщений: 183
Награды: 0
Репутация: 2
Статус: Offline
Diy Or Die – ( www.diyod.org ) (на англ.. мові) (діайвай продакшн)-  фільм про те, як виживають і про що думають американські діайвайщики, знятий у вигляді бесід з Ian Mc Kaye (Fugazi), J. Mascis (Dinosaur Jr.), Лідія Ланч і т.д. = 3 грн.

Guerilla Video Primer + Thessalonica Antiwar (на англ. мові)- цей фільм повністю про те як самому знімати телерепортажі, і самому стати медіа- активістом, знімаючим протестні рухи…  + так як це відео на 527 МБ, то до нього ще дописується відео анархістів у антивоєнних протестах в Греції = 3 грн.

Indyvideo Russia - збірка відео-роликів з сайта www.indyvideo.ru - на камеру зняті ролики з акцій протесту в Росії - антифа, антимілітаризм, Front Aids, екологія, анархізм, фемінізм, вегетаріанство, також на збірці є запис теле-програми "Обыкновенный Антифашизм" ( грудень 2005, НТВ) про   вбивство Тімура Качарави та антифа-рух в Росії. Відеоролики зняті незалежними медіаактивістами з команди indyvideo.ru. Детальніше - www.indyvideo.ru  - 3 грн.

Случай С Пацаном – (на рос. мові) (комедія) (Навінкі Home Video) (Білорусія) – фільм про дворового пацанчика, який вирішив стати бізнесменом і політиком, і як його захопила боротьба між білоруською опозицією і Лукашенком. Саундтрек – білоруський панк і поп = 3 грн.

Genovah 2001 + Kwangju Uprising -  (субтитри на англ.. мові) - фільм про демонстції протесту в Генуї проти зустрічі Великої Вісімки і їх криваве придушення міліціонерами) + Kwangju Uprising (на англ. мові) - фільм про повстання в Кванджу – місто в Південній Кореї, де у 1980-му році вибухнуло повстання людей, які вимагали свободи преси, воно було розігнане за допомогою вбивства біля 300 і поранення 2710 людей   = 3 грн.

Fugazi – Instrument – (116 хв., Dischord 2001)  (англ. мова) – документальний фільм про експериментальну панк-фанк-нойз- і т. д.- групу Fugazi з Вашингтону. Включає інтерв’ю, роздуми, живі виступи і т.д = 3 грн.

Sch News 2003 – (на англ. мові) – збірка коротеньких (5-10 хв) фільмів на англ.. мові про антивоєнні акції протесту, Food Not Bombs в Хорватії, як переробити двигун з дизельного на олійний, нічні графіті, запатісти, анти-бушівські компанії, інтерв’ю з Наумом Хомським і т. д.= 3 грн.

Збірка сайту www.zaraz.org – критична маса в Росії, запрошення на екологічний табір, конференція PGA в Белграді, join the resistance fall in love і т.д. + політичні кліпи від Le Tigre, Sin Dios, The Platform, dj Dangermouse = 3 грн.  

Збірка flash movies & quick-time movies = anti-bush, anti-war, ecological, corporate watch, direct actions, reclaim the streets і т.д. = 3 грн.

Direct Action Clips - (різні мови, коментарі на англ. мові) – акції прямої дії на вулицях, лісах, у метро, графіті, знищення або ж перероблення реклам, екологічні протести, вегетаріанство, права тварин… = 3 грн.

Trapese CD-R - (www.dissent.org.uk)  (англ. мова)– вся інформація з сайту www.dissent .org.uk, включаючи відео, воркшопи, поради і роз’яснення про зміни клімату, причини війни з Іраком (нафта),  поради для організації конференцій, акцій протесту, що таке Велика 8-мка і т.д. Все на англ. мові! – 3 грн.

DATA CD-R:

Political Motive – сотні фото та малюнків, плакатів та карикатур на теми афа, вегетаріанства, анархії, панку, екології і т.д. – 3 грн.

ЗНАЧКИ:

Шоу Трумена - логотип та фігурка повзаючої людини – 3 грн.

TRADE/WHOLESALE/ОБМІН/ОПТ (не менше 5 шт.):

ШОУ ТРУМЕНА – „Вставай І Бийся!” (CD) (Mira Voice) (панк-н-ролл, Україна) – другий альбом ШТ, записаний в жовтні 2007, 9 нових пісень енергійного і мелодійного панк-н-роллу, включаючи кавер-версію групи „Blur”, кольоровий глянцевий буклет на 12 сторінок зі всіма текстами та коментами на укр-й та англійській, заводський CD з офсетною накаткою.

SHOW TRUMENA – Vstavaj I Byjsia! (CD) (Mira Voice) – (energetic melodic punk’n’roll, Ukraine) – the second ST album, recorded autumn 2007, 12 pages glossy booklet with Ukrainian lyrics and English translations.

Україна – 5 CD = 82 грн.; 10 CD = 150 грн.
Россия/Беларусь/СНГ - 10 CD (без футляров, но аккуратно упакованных) = 30 $ (5 СD = 16 $)
Europe - 10 CD (without boxes, but carefully packed) = 30 Eu (5 CD= Eu)
USA - 10 CD (without boxes, but carefully packed) = 36 $

 
vm7mvДата: Понедельник, 17.03.2008, 13:40 | Сообщение # 4
8 стадия
Группа: Пользователи
Сообщений: 631
Награды: 0
Репутация: 4
Статус: Offline
Мажет быть было бы проще дать ссылку на каталог? smile
 
diyzhytomyrДата: Понедельник, 17.03.2008, 13:44 | Сообщение # 5
6 стадия
Группа: Модераторы
Сообщений: 180
Награды: 0
Репутация: 1
Статус: Offline
Quote (vm7mv)
Мажет быть было бы проще дать ссылку на каталог? smile

100%!!! навіщо засирати сайт? наскільки я знаю, місця на ньому не так і багато...


still fucking strong and still believe
still fighting for better day
still fucking strong and still believe
together we'll make a change
 
ЯрДата: Среда, 19.03.2008, 11:54 | Сообщение # 6
6 стадия
Группа: Пользователи
Сообщений: 183
Награды: 0
Репутация: 2
Статус: Offline
Quote (diyzhytomyr)
100%!!! навіщо засирати сайт? наскільки я знаю, місця на ньому не так і багато...

не нервничай так, малиш - дохуя місця не займає 2 таких повідомлення smile Але тепер якщо хтось захоче то зможе легко вибрати те, що йому подобається, не виходя за кордони ресурсу.
 
Dmitry_GravesДата: Среда, 19.03.2008, 12:19 | Сообщение # 7
7 стадия
Группа: Пользователи
Сообщений: 388
Награды: 0
Репутация: 5
Статус: Offline
MPEG4 VIDEO CD-R:
American Hardcore Movie
Animal Liberation Front
Боулінг Для Колумбіни
Дорога До Гуантанамо
Вместе
Стань Вегетаріанцем
Армейские Будни
Diy Or Die
Guerilla Video Primer + Thessalonica Antiwar
Indyvideo Russia
Случай С Пацаном
Genovah 2001 + Kwangju Uprising
Fugazi – Instrument
Sch News 2003
Збірка сайту www.zaraz.org
Збірка flash movies & quick-time movies
Direct Action Clips
Trapese CD-R

DATA CD-R:

Political Motive

Вот это все есть? Если есть - 22 отсылаю бабло. biggrin


--*Наследник доктора Кокса*--

НаСамм ДЕли Mne Glub0|<0 Po XXX ui, no хотелось бы, чтобы inF0 BblL@ удобочитабельна, бл@

 
diyzhytomyrДата: Среда, 19.03.2008, 14:42 | Сообщение # 8
6 стадия
Группа: Модераторы
Сообщений: 180
Награды: 0
Репутация: 1
Статус: Offline
Quote (Яр)
не нервничай так, малиш - дохуя місця не займає 2 таких повідомлення smile Але тепер якщо хтось захоче то зможе легко вибрати те, що йому подобається, не виходя за кордони ресурсу.

Яр, якщо кожен так буде думати - побачиш, як буде засмічений сайт! половина форуму цього сайту забита твоїми рекламами. ніхто в принципі не проти, але ресурс все ж таки обмежений, і можна просто дати посилання. в тебе ж є сайт дістро! і він є в посиланнях цього сайту і створена спеціальна тема на форумі "українські дістро" (до речі, тобою).
що тобі ще треба?


still fucking strong and still believe
still fighting for better day
still fucking strong and still believe
together we'll make a change


Сообщение отредактировал diyzhytomyr - Среда, 19.03.2008, 14:45
 
XlostXДата: Среда, 19.03.2008, 15:00 | Сообщение # 9
1 стадия
Группа: Пользователи
Сообщений: 17
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Quote (Яр)
не нервничай так, малиш - дохуя місця не займає 2 таких повідомлення smile

очень правильное замечание, во-первых, ты засрал место на форуме,во-вторых наши коменты по поводу этой темы могут занять еще больше места angry
 
valderramaДата: Среда, 19.03.2008, 17:49 | Сообщение # 10
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 507
Награды: 0
Репутация: 7
Статус: Offline
ну места они действительно не много занимает, но лучше ссылкой делать
 
ЯрДата: Четверг, 20.03.2008, 11:11 | Сообщение # 11
6 стадия
Группа: Пользователи
Сообщений: 183
Награды: 0
Репутация: 2
Статус: Offline
Quote (diyzhytomyr)
якщо кожен так буде думати - побачиш, як буде засмічений сайт! половина форуму цього сайту забита твоїми рекламами. ніхто в принципі не проти, але ресурс все ж таки обмежений, і можна просто дати посилання. в тебе ж є сайт дістро! і він є в посиланнях цього сайту і створена спеціальна тема на форумі "українські дістро" (до речі, тобою).
що тобі ще треба?

Ссилку я би дав, але пароль я забув від сайта нашого і навряд чи вспомню - потрибн оновий робити. Повторюю блядь, для особо доходчивих - места це занимае хуйню. И я тут не прокладки олвейз рекламую, а дистро з информациею. Тим бильше ваши коментари скоро ше бильше будуть займати мисця ниж сам каталог smile Так шо не засмичуйте форум, раз ви так переживаете за пару килобайт smile

Dmitry_Graves, все це е - висилай бабло рекламному монстру, пожирающему об'еми форуму 22-го. И то електронним переказом або на картку.

 
markДата: Четверг, 20.03.2008, 14:29 | Сообщение # 12
8 стадия
Группа: Модераторы
Сообщений: 569
Награды: 1
Репутация: 7
Статус: Offline
ой....дефачки....не сортесь happy
усьо будет харашо!!!))))))))))))

вот только жаль сайт ярика........мне кажется лучше новый не делать а тот как то распаролить чтоли...обратись к хакерам каким то)

 
ЯрДата: Пятница, 21.03.2008, 12:01 | Сообщение # 13
6 стадия
Группа: Пользователи
Сообщений: 183
Награды: 0
Репутация: 2
Статус: Offline
Новый лучше делать на мою думку.
 
vm7mvДата: Воскресенье, 17.08.2008, 19:36 | Сообщение # 14
8 стадия
Группа: Пользователи
Сообщений: 631
Награды: 0
Репутация: 4
Статус: Offline
так а шо с дістро?? сайт новий коли буде?????
 
Форум » Жизнь » Деятельность » Живи! Дістро
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: