[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: mark  
Форум » Жизнь » Активизм » Вимкни світло заради Землі! (Сьогодні, 28го березня 2009 року рівно о 20:30)
Вимкни світло заради Землі!
aktyvistДата: Суббота, 28.03.2009, 02:31 | Сообщение # 1
3 стадия
Группа: Пользователи
Сообщений: 56
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline

Сьогодні, 28го березня 2009 року рівно о 20:30 за місцевим часом, сотні мільйонів людей на всій Землі вимкнуть світло на одну годину, аби показати, що їх хвилює майбутнє нашої планети. Година Землі 2009, стане наймасовішою акцією в історії людства і буде занесена в книгу рекордів Гіннеса! В тисячі містах світу загасне вулична підсвітка будівель, рекламні вивіски, вікна офісів та квартир.
Акцію організовує Всесвітній фонд дикої природи (WWF).

Година Землі була започаткована в Сіднеї (Австралія) в 2007 році, коли 2,2 мільйона домівок та організацій вимкнули світло на одну годину. Вже через рік ця подія стала світовою екологічною ініціативою, до якої долучилося більше 100 мільйонів людей у 35 країнах світу. Всесвітньо відомі пам’ятки, такі як Золоті Ворота в Сан-Франциско, Колізей в Римі на годину стали темними, як символи надії на активні дії у боротьбі зі зміною клімату, які щогодини стають все більш невідкладними. За оцінками до 2010 року скорочення викидів сягне 14 мільйонів тон на рік.

Ціль акції– залучити до кампанії 1 мільярд людей, більш, ніж 1000 міст, що об’єднавшись разом у всесвітньому заклику продемонструють реальність боротьби з глобальним потеплінням. Понад 64 країни заявили про свою участь в Годині Землі 2009. Їх кількість продовжує зростати кожного дня, оскільки люди усвідомлюють, що такий простий вчинок може мати глибокі результати у стимулюванні змін.

Реєструйтесь за цією ссилкою і передавайте цю інформацію всім кого знаєте.

Детальнішу інформацію ви можете отримати на україномовному сайті про акцію “Година Землі”. Тут можна скачати всю потрібну інформацію про акцію, а також стікери, плакати та інформацію для масмедія і підприємців.

Організатори акції розраховують, що захід стане добрим поштовхом для людей всього світу в справі економії електроенергії та інших ресурсів. Особливу актуальність це отримує саме зараз в епоху глобальної економічної кризи.
звідси http://derybanu.net/2009/03/28/vimkni-svitlo-zaradi-zemli/#more-3099

 
markДата: Суббота, 28.03.2009, 07:15 | Сообщение # 2
8 стадия
Группа: Модераторы
Сообщений: 569
Награды: 1
Репутация: 7
Статус: Offline
нормальная тема. но по моему лучше экономить ресурсы не только в определённый день а и на протяжении всего года старатся не тратить слишком много энергии. я по єтому поводу колонку в последний фар фор писал. кстате в прошлом году провтыкал выключится, а в этом тоже дома сидеть не получится потому что а єто время буду на концерте smile
 
Форум » Жизнь » Активизм » Вимкни світло заради Землі! (Сьогодні, 28го березня 2009 року рівно о 20:30)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: