[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: mark  
Форум » Жизнь » Активизм » Заклик до днів дій проти міліцейського свавілля
Заклик до днів дій проти міліцейського свавілля
ignatiyДата: Суббота, 14.03.2009, 21:34 | Сообщение # 1
1 стадия
Группа: Пользователи
Сообщений: 4
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
В столиці України о 14:00 на Хрещатику 19-21 відбудеться мітинг з театралізовоною дією, покликаний показати ситуацію з неадекватною жорстокістью та знущаннями в нашій країні. Буде створений і встановлений символічний пам`ятник жертвам репресивних органів держави, який, можливо, буде перенесений до будинку МВС на вулиці Академіка Богомольця, 10. Під час заходу у Києві, буде діяти заборона на сімволику всіх партій та організацій.

В Сімферополі відбудиться марш з риторичним запитанням в назві: "Міліція з народом?" (збір учасників в сквері ім.Леніна що біля залізничного вокзалу). Початок в 13:00.

Нагадаємо, що з 11 березня по всій Україні проходять заходи,присвячені боротьбі проти сваволі репресивних органів держави, в лавах яких процвітає здирництво, хабарництво, зловживання службовим становищем, катування та інші злочини. Організатори особливо стурбовані тим, як активно останнім часом силовики готуються придушувати масові виступи та акції протесту.

Нагадаємо, що організатори акцій проти поліцейської жорстокості в Криму, вже відчули на собі тиск політичної поліції ще до початку самих акцій. Вчора зранку одного з активістів, який подав заявку на проведення маршу проти поліцейської сваволі в Сімферополі адміністрація університету, де він навчається, повідомила, що з ним хочуть зустрітися співробітники Служби безпеки України для "профілактичної бесіди". Йому також пообіцяли проблеми з навчанням та відрахуванняи з ВУЗу, якщо він не забере заявку.

Добавлено (14.03.2009, 21:34)
---------------------------------------------
блин, не заметил этой новости на главной странице confused
не знаю как удалить тему cry

Прикрепления: 4689133.jpg (215.1 Kb)


Сообщение отредактировал ignatiy - Суббота, 14.03.2009, 12:12
 
Форум » Жизнь » Активизм » Заклик до днів дій проти міліцейського свавілля
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: