[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: mark  
Форум » Жизнь » Активизм » Марш ніщебродів
Марш ніщебродів
ignatiyДата: Среда, 19.11.2008, 21:09 | Сообщение # 1
1 стадия
Группа: Пользователи
Сообщений: 4
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
В Києві відбудеться «Марш ніщебродів»

У п’ятницю, 21 листопада, в центрі Києва відбудеться «Марш ніщебродів». Громадяни, незадоволені економічною кризою та тим, як її намагаються вирішити керівники держави, зберуться о 18:00 біля входу в Головпоштамт і пройдуть до КМДА, де залишать чиновникам свої жебрацькі торби. Учасники ходи нестимуть транспаранти з невиконаними обіцянками політиків: «Багаті допомогли бідним», «Сильний захистив слабкого», «Життя покращилось вже сьогодні», «Бандити сидять у тюрмах», «Український прорив прорвав», «Забудову історичного центру припинено», «Ціни не піднялись», тощо.
Пройшовши головною вулицею столиці із звичайними бідняцькими сумками, учасники акції продемонструють, до якого стану доводить громадян України політика можновладців, які намагаються вирішити власні економічні проблеми за рахунок простих людей. Підвищення транспортних і комунальних тарифів, зростання цін на їжу та промислові товари, масові звільнення та скорочення, зниження зарплат – усі ці «антикризові заходи» змушують звичайних людей прийняти на себе цинічний ярлик «ніщеброди».
Так називають свій народ власники дорогих авто, яким не доводиться перекроювати бюджет у зв’язку з подорожчанням проїзду. Вони не лягатимуть спати напівголодними після подорожчання продуктів, і їхнім робочим місцям нічого не загрожує. Навпаки, багато хто з них радіє «новим можливостям», які відкриває економічна криза, і скуповує знецінені підприємства, «оптимізує кадри» (навіть якщо об’єктивно потреби в звільненнях немає) – словом, забезпечує «стабільність і добробут» собі і своїм дітям.

Саме їх нам постійно обіцяють політики всіх мастей – але дорвавшись до влади, вони, незалежно від партійних кольорів, беруть участь у «святі життя»: розпродають залишки громадського майна за копійчаними цінами, отримують величезні «відкати», підписують ганебні угоди з МВФ і час від часу кидають соціальні подачки, не розуміючи, чим незадоволені їх піддані «ніщеброди».

Учасники п’ятничної ходи хочуть показати, чого хоче більшість населення «європейської країни», яка стрімко перетворюється на країну жебраків. Вони переконані, що час некомпетентних і корумпованих правителів, які цинічно кажуть нам про необхідність «затягти паски», минув. І навіть жорстокі поліцейські репресії, які було застосовано минулого тижня проти «Шалених пасажирів», не зможуть залякати або зупинити обурених громадян, які скочуються до зубожіння. Звірства «Беркута» лише демонструють страх влади перед власним народом.

Організатори акції не пов’язані з жодною політичною партією або організацією. Партійна символіка під час маршу заборонена.

 
valderramaДата: Четверг, 20.11.2008, 11:27 | Сообщение # 2
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 507
Награды: 0
Репутация: 7
Статус: Offline
хорошая такая инициатива...
 
TittyTwisterДата: Четверг, 20.11.2008, 22:51 | Сообщение # 3
6 стадия
Группа: Пользователи
Сообщений: 169
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
жаль что не в воскр)) я бы перед канцом скарфейса успел поучаствовать sad

басист "Не Для Продажи"
 
aktyvistДата: Среда, 26.11.2008, 22:01 | Сообщение # 4
3 стадия
Группа: Пользователи
Сообщений: 56
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
звіт+фото+відео http://derybanu.net/2008/11/24/vremya-pustyih-sumok-ili-zapreschennyie-nischebrodyi/#comments
 
Форум » Жизнь » Активизм » Марш ніщебродів
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: